Belgreat: Novi festival na Lidu

wAFF je izdao singl „Vibrationz“ za Drumcode, a njegovo gostovanje na Paradise DC-10 2015 na Ibici ostaje legendarno. Potpisuje neponovljive hitove kao što je „Freaks“ za Cocoon Svena Vätha, kao i fantastično fanki „Break a Sweat“ koju je snimio zajedno sa kolegom iz Španije, don Cuarterom, za Moon Harbour iz Lajpciga. Njegova profesionalna biografija izdvaja se po nizu saradnji koje su rezultirale apsolutnim hitovima – ističu se trake koje je radio sa miljenicima scene kao što su Eats Everything, Patrick Topping, Cuartero i Argy, ali i remiksima numera kojima su se proslavili Groove Armada („Final Shakedown“), Fur Coat („There’s No Time“), Hot Since 82 („Plains and Trains“), zatim Mike Gill i Robert Owens („In the Mist“).

Ovog leta wAFF postaje deo zvezdane ekipe koja će vas za pultom na Lidu povesti na egzotično putovanje, zajedno sa tvorcima neponovljivog zvuka kao štu su Vinicius Honorio, Felix da Housecat, Goldie, Cristian Varela, Wise D & Cobe, Coeus, Andrew Meller, Ilija Đoković i mnogi, mnogi drugi.

Early bird akcija je u toku – festivalske ulaznice već su u prodaji, po ceni od 1490 dinara, na svim Eventim prodajnim mestima, kao i online na njihovoj stranici.

Izvor: TOPFM-Belgreat Festival PR
Foto: Bigstockphoto-maxoidos

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.