iPhone ove godine u više boja

Ming-Chi Kuo, analitičar koji se već godinama prilično uspešno bavi predviđanjima i prikupljanjima insiderskih informacija o svemu vezanom uz Apple, ponovno je u javnost izišao sa podacima koji do sada nisu bili poznati, a tiču se nove linije iPhone-a. Ove jeseni Apple bi, znamo to već neko vreme, trebao da predstavi čak tri nova modela iPhone-a.

Sada Kuo javlja da je saznao kako će novi iPhone-i (za sada nepoznatog imena) ove godine dolaziti u mnogo više boja nego što je to bilo kod modela 7, 8 ili X. 6,5-inčni model koji će figurirati kao naslednik iPhone-a X trebao bi da vude dostupan u crnoj i beloj boji, kao i do sada, uz dodatak nove, zlatne varijante. Ova glasina ima uporište i u činjenici da je u aprilu američki regulator FCC dobio na ispitivanje jedan zlatni prototip iPhone-a X čije su slike završile u medijima.

„Jeftiniji“ iPhone sa LCD ekranom dijagonale 6,1″ pojaviće se ove jeseni u još šarenijoj postavi: doći će, ako je verovati ovim Kuovim informacijama, u sivoj, beloj, plavoj, crvenoj i narandžastoj boji.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstock-Leszek Kobusinski

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.