Photoshop sledeće godine stiže na iPad

Ako ste kojim slučajem ljubitelj Photoshop-a i Apple-ovih mobilnih uređaja, posebno tableta onda imamo dobru vest za vas. Sledeće godine na iPad stiže puna verzijaPhotoshop-a.

Da je to tako prvi je saznao Bloomberg koji je odradio intervju sa Scottom Belskyjem (CPO of Creative Cloud). U intervjuu Belsky je naveo kako je dosta korisnika iz sveta medija i zabave tražilo od njih da im se omogući obrada sadržaja i na tabletima, dok se nalaze u pokretu, a ne samo na desktop računarima.

Naime, u zadnje vreme navedeni korisnici se za rad sve više oslanjaju na tablete, a manje na desktop računare. Belsky je takođe izjavio kako mu je težnja da donese Photoshop na iPad što pre, da će im trebati još malo vremena budući da nije jednostavno doneti softver poput Photoshop-a na moderne uređaje poput iPad-a.

Ali, kako stvari trenutno stoje Photoshop za iPad nije daleko. Prema trenutnim informacijama Adobe će Photoshop za iPad predstaviti tokom ovogodišnje MAX konferencije, koja se tradicionalno održava u oktobru. Finalna verziju korisnici bi trebali da dobiju tokom, sledeće 2019. godine.

Za sada nije poznato kakav će biti potrebno imati iPad, ali veruje se da će bilo koji Pro model biti dovoljan za prijatan rad sa aplikacijom.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstock- PixieMe

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.