Summer3p festivalu: Dolaze Silicone Soul

Šesnaesto izdanje Summer3p festivala održaće se od 19. do 22. jula na Termalnim bazenima i Muškom štrandu kraj jezera Palić uz uzbudljivi muzički program i jedinstven miks kulturnih i sportskih programa u prirodi, a ono na šta se polaže najveća pažnja jeste dolazak „Silicone Soul“-a.

Na Moon Stageu okviru muzičkog programa publiku očekuje preko 20 izvođača, među njima i tehno DJ i producent, zvezda ovogodišnjeg festivala – Uto Karem, legendarni Škoti Silicone Soul, slovački tehno-haus DJ, Denes Toth, mladi mađarski virtuozni DJ dvojac Secret Factory, hip-hop izvođači Ajs Nigrutin i Timbe, osnivači trap scene u Srbiji Guess, kao i najbolja selekcija subotičkih DJ-eva…

“Ono što podgreva strast u našem stvaralaštvu su ljubav premo techno-beatu i neutoljiva žeđ za otkrivanjem sveže muzike. U ovom trenutku naš fokus je na vođenju sopstvene etikete ‘Darkroom Dubs’, kao i na novom singlu Silicone Soul-a koji ćemo objaviti na jesen. Svih ovih godina smo provodili najbolje trenutke u Srbiji i uvek smo zahvalni za podršku i reakcije na našu muziku koje tamo dobijamo. Ovo je moj prvi nastup ove godine u Srbiji tako da se veoma radujem tome. Vidimo se 21. Jula!”, izjavio je Craig Morrison, član DJ dua Silicon Soul koji će nastupiti u subotu, 21. jula na Moon Stageu Summer3p festivala.

Foto: Bigstockphoto-maxoidos
Izvor: TOPFM-Summer3p festival PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.