TOP FM i Heineken te vode na Lovefest

Pojačaj radio, slušaj omiljene hitove i uživaj u nezaboravnom letu… Naravno, uz Heineken i Top FM radio.

***U skladu sa članom 229. Zakona o obligacionim odnosima, Top Fm radio ovim putem izdaje javno obećanje nagrade za kandidata koji postigne rezultat u skladu sa dole navedenim pravilima.

Slušaj Top FM Radio od 23. jula, svakog radnog dana u periodu od 9 do 14 časova. Na naš znak, pozovi broj telefona 011/400 08 02 i možeš da osvojiš dva kompleta karata za Heineken Lovefest koje ti poklanjaju Heineken i TOP FM do 30. jula. Naš srećan broj je broj šest, ako nas baš ti pozoveš šesti po redu, ti si naš dobitnik dana i osvajaš dva kompleta ulaznica za Heineken Lovefest.

Ne propusti najekskluzivnije dvanaesto izdanje Heineken Lovefesta od 2. do 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji.

PRAVILA NAGRADNOG KVIZA „TOP FM I HEINEKEN TE VODE NA LOVEFEST!“

Član 1: ORGANIZATOR

Nagradni konkurs „TOP FM I HEINEKEN TE VODE NA LOVEFEST!“ priređuje i organizuje: Heineken® i Top FM Radio (u daljem tekstu: Organizator).

Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOÐENJA NAGRADNOG KONKURSA

Nagradno takmičenje se održava od 23. jula do 30. jula, a odnosi se na slušaoce Top FM radija.

Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE

Promotivni materijali će biti dostupni na Top FM radiju, Top FM Facebook i Instagram stranici i Top FM sajtu u naznačenom periodu.

Član 4: NAGRADE

Nagradu obezbedjuje Heineken, a poklon je dva kompleta ulaznica za Heineken Lovefest.
Komplet ulaznica podrazumeva ulaz na sve dane festivala.

Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.

Član 6: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM KONKURSU

Slušaj Top FM Radio od 23. jula, svakog radnog dana u periodu od 9 do 14 časova. Na naš znak, pozovi broj telefona 0114000802 i možeš da osvojiš dva kompleta karata za Heineken Lovefest koje ti poklanjaju Heineken i TOP FM do 30. jula. Naš srećan broj je broj šest, ako nas baš ti pozoveš šesti po redu, ti si naš dobitnik dana i osvajaš dva kompleta ulaznica za Heineken Lovefest.

Član 7: ODABIR DOBITNIKA

Slušalac koji je pozvao naš broj telefona šesti po redu I koji je ostvario telefonsku vezu osvaja dva kompleta ulaznica za Lovefest.

Član 8: KAKO PREUZETI NAGRADU

Dobitnici će telefonskim putem biti obavešteni o načinu i detaljima preuzimanja nagrade. Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.

Član 9: UČESNICI U NAGRADNOM KONKURSU (USLOVI UČESTVOVANJA, PRIJAVA, SADRŽAJ)

Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici prihvataju ova pravila. Učestvovanjem u Konkursu, učesnik prihvata i odobrava da se podaci koje pruži, (ime, prezime i broj telefona), sačuvaju i koriste u svrhu održavanja i promocije ovog konkursa, PR objava, kao i za statističke i marketinške svrhe (slanje reklamnog materijala poštom, sms porukom, e-mailom). Organizator se obavezuje da dobijene podatke iz kontakt forme neće prosleđivati drugim fizičkim i pravnim licima osim Heineken®, isključivo u svrhu provere informacija oko preuzimanja karata za Lovefest.

Član 10: PUBLICITET

Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici nekog poklona, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.

Član 11: POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Član 12: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA

Nagradni konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obavešteni putem zvaničnog portala Top FM radija.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.