Demi: Prvo javno obraćanje nakon hospitalizacije

Pevačica Demi Lovato, prvi put se javno obratila na društvenoj mreži Instagram, nakon što je bila životno ugrožena usled predoziranja.

Lovatova je uvek otvoreno govorila o problemima zavisnosti sa kojima se bori, između ostalog i poremećajem u ishrani. Sada je uputila reči zahvalnosti svima onima koji su joj slali poruke podrške, motivacije i vere da će iz ove borbe izaći kao pobednik.

Oduvek sam bila otvorena po pitanju svoje borbe sa zavisnošću. Ono što sam naučila jeste da ova bolest nije nešto što nestaje vremenom, već ono sa čime moram da nastavim da se borim i što još uvek nisam učinila u potpunosti.
Želim da zahvalim Bogu što me održava živom. Mojim fanovima, zauvek sam zahvalna za svu ljubav i podršku tokom protekle nedelje i ranije. Vaše pozitivne misli i molitve pomažu mi da prevaziđem ovaj težak period.
Želim da zahvalim mojoj porodici, timu i osoblju u bolnici ‘Cedars-Sinai’, koji su sve vreme bili uz mene. Da nije bilo njih, danas vam ne bih pisala ovo pismo.
Sada mi je potrebno vreme da zacelim i da se fokusiram na ponovni put ka oporavku. Ljubav koju ste mi pokazali nikada neće biti zaboravljena i radujem se danu kada ću moći da kažem da sam se potpuno oporavila.
Nastaviću da se borim,
Demi.

Објава коју дели Demi Lovato (@ddlovato) дана

 

Izvor: TOPFM-Instagram
Foto: Bigstockphoto-Starfrenzy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.