Fantastične zveri: Grindelvaldovi zločini u bioskopima

“Fantastične zveri: Grindelvaldovi zločini“ druga je od pet novih pustolovina smeštenih u magični svet autorke J.K. Rouling. Jedan od najišekivanijih filmova ljubitelja magičnog sveta Roulingove danas će pretpremijerno biti prikazan, dok će se u redovnoj distribuciji naći od 15. novembra.

Na kraju prvog filma moćnog mračnog čarobnjaka Grindelvalda (Johnny Depp) zarobila je MACUSA (Magical Congress of the United States of America – Magični kongres Sjedinjenih američkih država) uz pomoć Njuta Skamandera (Eddie Redmayne). Ali Grindelvald je ispunio svoju pretnju i pobegao i počeo da prikuplja sledbenike od kojih većina nije svesna njegovog istinskog plana: povesti čistokrvne čarobnjake u borbu nakon koje će zavladati svim bićima koja nisu magična.
U nastojanju da spreči Grindelvaldove planove, Albus Dambldor (Jude Law) zatraži pomoć Njuta , svog bivšeg učenika koji nije svestan svih opasnosti koje ga očekuju. Odanost i ljubav boriće se sa iskušenjima , prijateljstva će nastradati, a porodice raspasti u svetu čarobnjaka u kojem će svako morati zauzeti jednu stranu.

 

Izvor: TOPFM-Blitz film
Foto: Bigstockphoto-GIO_LE

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.