Dua Lipa u filmskim muzičkim vodama

Dua Lipa, dvaput nominovana za Grammy nagradu, napisala je i izvela singl „Swan song“ za novo filmsko ostvarenje 20th Century Foxa – “Alita: Borbeni anđeo” producenata Džejmsa Kamerona i Džona Landaua, kao i režisera Roberta Rodrigeza.

„Od trenutka kada smo videli Dua Lipin spot za pesmu „New rules“ znali smo da je ona savršena za pesmu koja će se naći u filmu „Alita: Borbeni Anđeo“, rekao je producent Džon Landau. „Ova devojka poseduje snagu, moć i stav u svojim nastupima koji takođe karakterišu i Alitu. Džim, Robert i ja smo veoma uzbuđeni zbog ove saradnje i sigurni smo da će pesma „Swan Song“ biti inspirativna himna za naš film“.

“Uzbuđena sam zbog filma o Aliti i fenomenalnog tima kreativaca koji su se okupili da bi ovako nešto napravili. Pronalazim sebe u liku Alite jer delimo dosta sličnosti među kojima su opasan duh, ali i veoma slična frizura, a od osobine koje nas spajaju, izdvojiću snagu i samouverenost”, rekla je popularna Dua Lipa.

Pesmu „Swan Song“ napisali su Džastin Tranter, Kenedi Luken, Matias Larson, Robin Fredrikson,Tom Holkenborg i naravno Dua Lipa.

U filmu “Alita: Borbeni anđeo” glume Rosa Salazar, Kristofer Valc, Dženifer Koneli, Maheršala Ali, Ed Skrejn, Džeki Irl Hali i Kin Džonson. Scenario su pisali Džejms Kameron i Lita Kologridis, po ugledu na istoimene manga serije “GUNNM” čiji je tvorac Jukito Kiširo (Yukito Kishiro).

Ovo ostvarenje stiže u domaće bioskope 14. februara.

Izvor: TOPFM/MCF
Foto:Bigstock- kathclick

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.