Drugarčina u bioskopima

Film Drugarčina , počeo je da se prikazuje u američkim bioskopima, a koliko je film privukao pažnju publike svedoči i podatak da je u prvom vikendu prikazivanja zaradio nešto manje od 20 miliona američkih dolara.

Radi se o rimejku francuskog filma Les Intouchables ( NEDODIRLJIVI) iz 2011. godine u kom smo gledali odlične Françoisa Cluzeta i Omara Syja u ulogama milijardera paraplegičara i njegovog pomoćnika sa suprotnom socijalnom pozadinom života.

U američkoj verziji likove su oživeli Bryan Cranston i Kevin Hart, a uz njih ćemo gledati još Nicole Kidman i Juliannu Margulies. Rimejk , kao i francuska, originalna verzija, baziraju se na istinitoj priči o prijateljstvu između dva muškarca, svaki sa svojim (njima nepremostivim) problemima i kako se nose s njima i kako njihov odnos kako priča odmiče postaje dublji i značajan jedan drugome.

Film (i prema publici i kritici) donosi pregršt smešnih, duhovitih trenutaka, a podela glumaca koju čine odličan komičar Kevin Hart, Bryan Cranston za kog ni ne znamo da li je ikada imao lošu ulogu u celoj svojoj karijeri. I sporedna podela je prilično jaka – Nicole Kidman, Julianna Margulies, Aja Naomi King, Genevieve Angelson, Golshifteh Farahani i Tate Donovan. Režiju potpisuje Neil Burger, jedan od režisera TV serije Billions.

Film dolazi u srpske bioskope 17. januara u distribuciji Blitz Filma.

Izvor: TOPFM-Blitz film
Foto: Bigstock-maxxyustas

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.