Ramacoti i Fonsi snimili duet

Pre samog početka svoje svetske turneje, Eros Ramacoti, zajedno sa portorikanskom zvezdom, Luisom Fonsijem, predstavlja singl „Per Le Strade Una Canzone“. Italijanski zavodnik, saradnju je ostvario sa muzičarem koji je pobrao svetsku slavu i zabeležio brojne rekorde zahvaljujući pesmi „Despacito“.

Singl „Per Le Strade Una Canzone“, našao se na petnaestom studijskom albumu Ramacotija „Vita Ce N’è“, koji je predstavljen u novembru prošle godine. Ovim albumom najavljena je i svetska turneja koja će početi 17. februara, a koncert pred beogradskom publikom biće održan 24. septembra.

U skladu sa dobrim vibracijama i latino zvukom, spot za „Per Le Strade Una Canzone“ sniman je u Majamiju, a sama numera odaje počast zajedničkom uživanju u muzici i ritmu.

„Luis je neverovatno talentovan izvođač i sjajan prijatelj. Toliko smo se zabavljali snimajući ovaj spot u Majamiju. Želeli smo da predstavimo muziku kao čovekovog pravog prijatelja“, istakao je Eros Ramazzotti.

„Radili smo na pesmi koja popravlja raspoloženje i to je upravo ono što smo hteli da postignemo. Izuzetna je čast raditi sa pevačem kakav je Eros“, dodao je Luis Fonsi.

Foto: Bigstockphoto- kathclick
Izvor: TOPFM/Charm Music Serbia PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.