Kako da dresirate svog zmaja 2: Priča o drugarstvu

Animirana fantazija „Kako da dresirate svog zmaja 2“ po treći put oduševiće najmlađe bioskopske posetioce.

Svečana premijera biće održana u subotu 2. marta u 18:15h u bioskopu Cineplexx 4D Delta City, a tom prilikom publici će se pokloniti glumci koji su radili na sinhronizaciji.

Pretpremijerne projekcije biće prikazivane tokom celog vikenda, 2. i 3. marta i to u bioskopima: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank dvorana, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Ekran (Sombor), Centar za kulturu Mladenovac, Centar za kulturu Smederevo, Cineplexx Priština, Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva) i Cinema 213 (Nikšić).

Iz studija DreamWorks Animation stiže nam epska animirana avantura o odrastanju i pronalaženju hrabrosti da se suočimo sa nepoznatim i o tome kako ne treba odustati. Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život. Bioskopska publika imaće priliku da uživa u novom filmu jedne od najomiljenijih animiranih saga svih vremena.

Novi poglavica i vladar Berka stvorio je veličanstvenu i haotičnu utopiju. Selo u kome naši junaci žive suočiće se sa najmračnijom pretnjom do sada, a oni će morati da ga napuste i krenu na putovanje kroz skriveni svet za koji su mislili da postoji samo u mitovima.

Prelepu priču o drugarstvu, ljubavi i privrženosti u bioskopima gledaćemo sinhronizovano, na našem jeziku.

Film će se od četvrtka 7. marta naći na redovnim repertoarima svih bioskopa.

Izvor: TOPFM-Taramount
Foto: Bigstock-NosorogUA

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.