Dance Park festival: Organizovan prevoz za posetioce

Još samo tri dana je ostalo do nezaboravnog dvodnevnog spektakla, a Dance Park festival svojim vernim rejverima poklanja prevoz ukoliko su iz Beograda i Inđije.

Ako krećete iz Beograda na Novosadski sajam kako biste iskusili sjajnu žurku, 14. juna budite u 22 sata na Bulevaru Zorana Đinđića, ispred Štark arene, dok je povratak, sutradan, 15. juna u 6 sati ujutru. Možete se prijaviti OVDE. 

Ukoliko rejvujete drugog dana, princip je sličan. Polazak je 15. juna u 22 sata, dok je povratak 16. juna u 6 ujutru. Prijavite se za prevoz putem linka: bit.ly/Bg_Ns_15Jun.

Ove godine, zbog najavljenih loših vremenskih prilika Dance park festival seli se iz Inđije na Novosadski sajam, zato će rejveri iz Inđije takođe imati besplatan prevoz.
14. juna u 22 sata, autobus kreće od Kulturnog centra Inđija za Novi Sad, a prevoz nazad biće organizovan 15. juna u 6 ujutru. Slično je i 15. juna kada autobus kreće sa iste lokacije u 22 časa, dok je povratak planiran 16. juna u 6 sati ujutru.
Ukoliko dolazite iz Inđije, prijavite se putem linkova: bit.ly/In_Ns_14Jun i it.ly/In_Ns_15Jun.

Drugi po redu Dance Park festival okupiće velika imena svetske i domaće rejv scene. Samo u Novom Sadu, na Novosadskom sajmu, 14. i 15. juna okupiće se najbolji di džejevi te napraviti nezaboravnu žurku koja se pamti.
Podsetimo, prve večeri nastupiće James Zabiela, Nakadia, Andrew Meller i Jay Lumen, dok će druge večeri galaksiju prodrmati Metodi Hristov, Marko Nastić, TKNO, Miloš Vujović, Rancha Tek I Goya.

Požurite jer karte nestaju a ukoliko svoju još niste obezbedili požurite do GIGSTIX-a.

Izvor: TOPFM-Green Love Festival PR
Foto: Bigstock-melis

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.