DJ Lea Davogić najavljuje spektakl na FOAM FEST u Rumi


Najveći festival pene na Balkanu – FOAMFEST, koji svakog leta u Rumi okuplja najznačajnija imena elektronske muzike na jednom mestu, proslavlja deceniju postojanja. Ove godine festival će se u održati u subotu 20. jula, a jedna od DJ-eva koji će nastupiti biće i poznata Lea Davogić. Pred sam početak festivala, u izjavi za TOP FM, Lea najavljuje nastup za pamćenje.

– Oduševljena sam atmosferom na FOAM FEST-u. Nastupala sam prošle godine, i ispostavilo se da mi je to jedan od omiljenih nastupa u karijeri. Možda čak imam i malu tremu, jer su sada i očekivanja od mene veća nego prošle godine, treba sad to nadmasiti. Ali to mi i jeste moto – “uvek se trudi da nadmašis sebe a ne druge… “. Biće spektaktakularno – kaže Lea.

Jubilarno festivalsko izdanje obeležiće nastupi svetski poznatog DJ-a Matrode, dua Vantiz,  kao i poznatog novosadskog DJ-a Ra5tik. Na specijalno izgrađenom festivalskom kompleksu u Rumi, na Sportskim terenima Breg, 20. jula nastupiće i dve poznate dame, koje već godinama vladaju domaćom scenom: Lena Glish i najpopularniji rnb-hiphop dj Lea Davogić!

Karte za FOAM FEST X su u pretprodaji po ceni od 799 RSD na svim prodajnim mestima DD tickets, WINWIN i EMMI prodavnicama, kao i online na bit.ly/FoamFestX.

Pogledajte kako su se ljubitelji pene provodili na FOAMFEST 2018:

Izvor: TOPFM/Foam fest PR
Foto: Bigstockphoto/Aliaksei Skreidzeleu

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.