Ed Širan:Album pun odličnih pesama i sjajnih gostiju

Objavljen je novi album Eda Sheerana. “No.6 Collaborations Project” predstavlja nastavak niza izdanja na kojima Ed sarađuje sa kolegama u autorskom i izvođačkom smislu.
Justin Bieber, Camila Cabello, Travis Scott, Eminem, 50 Cent, Cardi B, Young Thug, Bruno Mars, Stormzy, J Hus i Dave dali su svoj doprinos albumu čiji izlazak svet očekuje sa velikim nestrpljenjem.

Ed je do sada objavio čak šest veoma uspešnih singlova („I Don’t Care“, „Cross Me“, „Beautiful People“, „Best Part of Me“, „Blow“). Izlazak albuma „No. 6 Collaborations Project“ označila je objava singla „Antisocial“ u kojoj je Ed Sheeran još jednom pokazao svoju žanrovsku svestranost. Uz Travisa Scotta neodoljiv je i u hip-hop vodama.

Ed Sheeran se pokazao kao umetnik koji je definisao aktuelnu pop scenu. Rekordnom prodajom albuma, rasprodatim koncertima širom sveta, kao i mnoštvom osvojenih nagrada, ovaj dvadesetosmogodišnjak demonstrirao je izuzetan talenat. Sa punim pravom možemo reći da je autor nekih od najvećih pesama u novijoj istoriji pop muzike.

Sa tri UK No.1 albuma – ‘+’ (2011), ‘x’ (2014) i ‘÷’ (2017) – Sheeran je prodao više od 45 miliona nosača zvuka, širom sveta. Edov najnoviji album, “÷ ’’, postao je najbrže prodavan album ikada jednog muškog solo umetnika u Velikoj Britaniji. Ovo izdanje ovenčano je nezaboravnim singlovima kao što su: „Castle on the Hill“, „Perfect“ i „Shape of You“.

Izvor: TOPFM-Mascom PR
Foto: Bigstockphoto/Starfrenzy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.