Jezive priče iz mraka: Strašne priče iz bioskopske sale

Da li ste pravi ljubitelj horor filmova? Sećate li se strašnih, užasnih priča koje ste prepričavali sa društvom, kako biste uplašili jedni druge? Ili ste možda i doživeli nešto od čega vam je jeza strujala niz kičmu? Sve to nije ništa u poređenju sa strahom koji ćete preživeti u bioskopskim salama od četvrtka 22. avgusta, kada stiže film „Jezive priče iz mraka“.

Amerika, 1968. godine. Promene se osećaju u vazduhu. Samo naizgled daleko od nemira u velikim gradovima, nalazi se varoš Mil Veli, gde već generacijama vladaju senke porodice Belous. Na svom imanju, na samom obodu grada, Sara, mlada devojka sa zastrašujućim tajnama pretvorila je svoj izmučeni život u niz jezivih priča, napisanih u knjizi koja prevazilazi vreme. Te priče pronašle su način da postanu i previše stvarne za grupu tinejdžera koji su otkrili Sarin zastrašujući dom.

Bioskopi u kojima se možete ozbiljno uplašiti, a u isto vreme i zabaviti sa društvom su: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood, Roda, Kombank Dvorana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Pančevo), CineStar (Zrenjanin), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, Vilin grad (Niš), Eurocinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), LM (Šabac), Centar za kulturu Valjevo, Centar za kulturu Mladenovac, Centar za kulturu Lazarevac, Centar za kulturu Požarevac, Cineplexx MNE Delta City Podgorica, Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić) i Centar za kulturu Tivat.

Izvor: TOPFM-Taramount PR
Foto: Bigstockphoto-Dean Drobot

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.