IDEŠ? IDEM!: Youtube zvezde na velikom platnu

IDEŠ? IDEM! na filmska platna film stiže 28. novembra, a ovo je prvi igrani film u kome nastupaju najveće Youtube i Instagram zvezde regiona, a u ovom ostvarenju, Srbiju predstavljaju youtuber i gamer iz Srbije Bogdan Ilić – „Baka Prase“ i Nenad Krstić – „Tony TCTN“.

Prvi put na filmu će se naći mladi ljudi koji na profilima svojih društvenih mreža imaju po desetina hiljada pratilaca. Pored Bogdana Ilića (Baka Prase) i Nenada Krstića (Tony TCTN), u filmu igraju i Veronika Rosandić (Hrvatska), Kaja Kočevar – »Kaya Solo« (Slovenija), Vid Juračić (Hrvatska), Fran Lauš (Hrvatska), Amel Družanović – »Meca Cazin« (Bosna i Hercegovina), Nika Ilčić (Hrvatska) i mnogi drugi.

Ideš? Idem! je nastao u produkciji Kinoteke, a u distribuciji 2i Film. Film nam donosi nesvakidašnje filmsko proputovanje od Zagreba, preko Beograda do Istanbula u izvođenju najuticajnijih influensera regiona, u kom svako od njih predstavlja – samog sebe! Iako film funkcioniše kao fikcija, to je jedinstvena prilika da se približimo mladim zvezdama koje su zauzele virtuelni prostor i vešto iskoristili zakone digitalnog doba kako bi od svog imena izgradile – brend.

Spomenuta ekipa kreće na spontano putovanje, na kojem će ih zadesiti neočekivani događaji, obrti i raspleti, kroz koje će otkriti nove spoznaje, obnoviti stare ljubavi, započeti nove, a sve sa konačnim ciljem da putovanje završe na velikom gejmerskom okršaju u Istanbulu. Kako svako od njih funkcioniše u zadatim uslovima, i koliko se virtuelna slika koju predstavljaju svojim generacijama razlikuje od njih samih, tj. lika kog prikazuju, publika će moći da proveri već od novembra u svim bioskopima.

Ideš? Idem! je dugometražni prvenac Ljube Zdjelarevića. Scenario potpisuje Nikolina Bogdanović, produkcija Kinoteka. Producenti filma su Barbara Jukopila i Ljubo Zdjelarević. Direktor fotografije je Raul Brzić, a montažu potpisuje Ana Marija Sremec iz Hrvatske.

Izvor: TOPFM/2i Film PR
Foto: Bigstock/Pixinoo

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.