Održana beogradska premijera Vojne akademije 5

Sinoć, 2. oktobra u prepunoj dvorani Sava centra, premijerno je prikazan film „Vojna akademija 5“, koji donosi nove zaplete i iskušenja omiljenih junaka, ali i predstavlja nove likove u Specijalnim jedinicama Vojske Srbije.

Crvenim tepihom prošetali su autori filma predvođeni rediteljem Dejanom Zećevićem, kao i poznata glumačka imena, čije uloge publika voli već osam godina: Bojan Perić, Dragana Dabović, Ivan Mihailović, Jelisaveta Orašanin, Miloš Timotijević. Bili su tu i novi, omiljeni junaci: Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Anđela Jovanović, Đorđe Stojković, kao i likovi koji su na prvo gledanje stekli simpatije publike Nina Janković i Vaja Dujović, dok su ogroman aplauz pobrali najiskusniji: Tanasije Uzunović, Branka Pujić i Tatjana Venčelovski.

Premijeru su učinili grandioznom kadeti Vojne akademije koji su stajali u špaliru duž crvenog tepiha, kao i pripadnici Specijalnih brigada Vojske Srbije koji su bili rapoloženi za slikanje sa publikom. Posetioci su od 17 sati na platou ispred ulaza mogli da razgledaju borbena vozila koja su korišćena u filmu.

Večeras je u bioskopima Arena Cineplex i Cineplexx Promenada u Novom Sadu zakazana nova premijera filma „Vojna akademija 5“, koji se od danas može videti u bioskopima širom Srbije i regiona.

Izvor: TOPFM-Art Vista PR
Foto: Bigstock-gualtiero boffi

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.