Rediteljski debi Gordana Kičića

Večeras, 12. novembra u Sava Centru održava se premijera filma Realna priča čiju režiju i produkciju potpisuje glumac Gordan Kičić.

Pre početka projekcije, glumačka i autorska ekipa filma proći će crvenim tepihom, a nakon projekcije uslediće tradicionalan poklon.

Rediteljski prvenac Gordana Kičića „Realna priča“ prati život glumca Veljka Radisavljevića, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Glavni junak misli da je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima. U isčekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove probleme, Veljko počinje da gubi osećaj za realnost.

Pored Gordana Kičića, koji se ovoga puta našao u trostrukoj ulozi, reditelja, producenta i glumca, u filmu, kao njegova direktna partnerka igra Nina Janković, a tu su i Nebojša Cile Ilić, Branimir Brstina, Katarina Gojković, Vojin Ćetković, Dejan Lutkić, Gorica Popović, Svetozar Cvetković i Nenad Jezdić.

Film će se od 14. novembra naći na repertoaru bioskopa širom Srbije i regiona.

Izvor: TOPFM-Art Vista PR
Foto: Bigstock-maxxyustas

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.