Sonikov film ovog februara dolazi u bioskope

Ljubitelji video igara ovog februara na velikom platnu imaće priliku da gledaju čuvenog Sonika, osmišljenoga od strane Sonic Tima, a u vlasništvu Sega-e.

„Sonikov film“ je igrana, akciona avantura, komedija, inspirisana svetski poznatom i popularnom SEGA igricom, u kojoj je glavni junak svetloplavi jež. Radnja filma prati Sonika koji pokušava da upravlja svojim životom na Zemlji i odnosom sa novim, najboljim prijateljem, čovekom Tomom (Džejms Marsden). Sonik i Tom će udružiti snage u pokušaju da spreče ozloglašenog doktora Robotnika (Džim Keri), koji želi da uhvati Sonika i iskoristi njegove nemerljive moći kako bi uspostavio dominaciju nad čitavim svetom. U filmu takođe glumi i Tika Sampter i Ben Švarc koji je Soniku pozajmio glas.

Režiju potpisuje Jeff Fowler, dok je reditelj sinhronizovane verzije Milan Antonić.

Uloge: James Marsden, Ben Schwartz, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Neal McDonough, Adam Pally and Jim Carrey, dok su u sinhronizaciji učestvovali: Mateja Vukašinović, Milan Antonić, Dubravko Jovanović, Marijana Živanović, Dušica Novaković, Bojan Hlišć, Duško Radović, Saša Joksimović, Nataša Balog, Aleksandar Gligorić, Milan Milosavljević, Nikola Nemešević, Milena Moravčević, Dragan Vučelić, Dimitrije Nikolić.

Izvor: TOPFM-Taramount PR
Foto: Bigstock-chrisd2105

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.