Bili Ajliš: Poslušajte naslovnu numeru za novi film o Džejmsu Bondu

Petostruka dobitnica Gremija, Bili Ajliš, danas je objavila svoju novu pesmu „Nije vreme za umiranje“, zvaničnu naslovnu numeru za predstojeći film o Džejmsu Bondu.

Pesmu je producirao njen brat Fineas, takođe dobitnik Gremi nagrade, zajedno sa Stivenom Lipsonom, dok su orkestralni aranžman uradiili Hans Zimer i Met Dankli, a gitarista je Džoni Mar. Pesma „Nije vreme za umiranje“ plasirana je u susret bioskopskom startu filma, 2. aprila ove godine.

Osamnaestogodišnja pevačica je najmlađi umetnik koji je i pisao i izvodio naslovnu numeru za film o Džejmsu Bondu i izvodiće je uživo po prvi put, zajedno sa Fineasom i specijalnim gostima Hansom Zimerom i Džonijem Marom u Londonu 18. februara u okviru Brit Awardsa.

Mlada pevačica je izjavila: „Lud je osećaj biti deo svega ovoga. Biti u prilici da napišeš naslovnu pesmu za film koji je deo tako legendarnog serijala, velika je čast. Ovo je najkul franšiza koja je ikada postojala. Još uvek sam u šoku„. Njen brat Fineas je dodao: „Celog života sam maštao da napišem pesmu za film o Bondu. Veoma smo srećni na prilici da imamo udela u ovako legendarnoj franšizi„.

Od danas, 14. februara od 15 časova u prodaji su karte za film „NIJE VREME ZA UMIRANJE“ (NO TIME TO DIE), koji u naše bioskope stiže 2. aprila, saopšteno je iz „Taramount“-a. 

Izvor: TOPFM-Taramount PR
Foto: Bigstock-DFree

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.