Procurele cene Galaxy Note 20 serije telefona

Do sada smo saznali gotovo sve o Galaxy Note 20 seriji, a sada su otkrivene su i cene po kojima će se prodavati. Ako ste se nadali nešto nižim cenama s obzirom na situaciju, niste trebali. Ni Galaxy Buds Live slušalice neće biti baš povoljne.

Prema sveže objavljenim informacijama, koje donosi sad već poznati leakster, Galaxy Note 20 biće ponuđen u tri varijante. Slabiji i kompaktniji, Galaxy Note 20 moći će se nabaviti u 5G i ceom povoljnijoj 4G varijanti, a Ultra samo u 5G varijanti, ali i dalje ćete za svakog platiti premium cenu.

Dobra vest je što će svi modeli u startu imati 256GB data memorije, ali kako se ranije saznalo, to će vam morati biti dosta jer ulaza za memorijske kartice neće biti.

Razlike između “običnog” i Ultra Galaxy Note 20 modela neće biti samo u veličini i dijagonali ekrana. Galaxy Note 20 će imati i manje RAM-a, nešto skromniju kameru i S Pen.

Ishan Agarwal odnosno @ishanagarwal24 na Twitter-u tvrdi da će Galaxy Note 20 4G koštati 999 evra. Galaxy Note 20 5G će koštati 1099 evra, a top model Galaxy Note 20 Ultra 5G čak 1349 evra.

 
Nove Galaxy Buds Live TWS slušalice, koje prakično nestaju u uhu, a imaju ANC koštaće navodno 189 evra.

Cene naravno još mogu varirati zavisno o porezu na pojedinom tržištu, ali do sada smo već naučili da su kod nas jednostavno najviše.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstockphoto/Nessluop

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.