Anđelina Džoli, Selma Hajek, Skarlet Johanson u najnovijim Marvelovim naslovima

Obeležavajući godišnjicu prikazivanja filmova na velikom platnu – „Osvetnici: Rat beskraja“ iz 2018. i „Osvetnici: Kraj igre“ iz 2019, studio MARVEL objavio je video prikaz najavljujući datume prikazivana predstojećih ostavrenja, nagoveštavajući time i povratak velikom platnu i fantastičnom bioskopskom doživljaju Marvelovih filmova.

Ovogodišnja dvostruka dobitnica nagrade Oskar, rediteljka Kloi Džao (Zemlja nomada) okupila je u predstojećem Marvelovom ostavrenju „ETERNALS“ zavidnu glumačku ekipu predvođenu holivudskim zvezdama Anđelinom Džoli i Selmom Hajek, a deo postave čine i britanska glumica Gema Čan, potom Ričard Maden, kao i komičar Kumail Nandžijani.
Film će se naći u domaćim bioskopima od 4. novembra 2021.

Osim što je najavio datume prikazivanja filmova u bioskopima MARVEL otkriva i NOVE naslove iščekivanih nastavaka, tako „Black Panther 2“ postaje „Black Panther: Wakanda forever“, dok „Captain Marvel 2“ dobija naslov „The Marvels“.

Nastavak filma koji istražuje svet Vakande, izmišljene afričke države koja ima najrazvijeniju tehnologiju „BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER“ očekuje nas u bioskopima od 7. jula 2022. godine, a potom na veliko platno od 10. novembra naredne godine, od eminentnog američkog studija, stiže spektakl „THE MARVELS“.

Najavljeno je prikazivanje još jednog Marvelovog filma.
„ANT-MAN AND THE WASP: QUANTUMANIA“ očekuje nas u domaćim bioskopima od 16. februara 2023. godine.

U iščekivanju najavljenih naslova, OVOG LETA stiže i prvi veliki Marvelov film.
„CRNA UDOVICA“ (Black Widow) sa Skarlet Johanson u glavnoj ulozi naći će se od 8. JULA u bioskopima širom Srbije.

Ljubitelji filma „Osvetnici“ (The Avengers) moći će da uživaju u solo avanturi i herojskom putovanju Nataše Romanov poznate kao Crna udovica, filmu nastalom pod rediteljskom palicom Kejt Šortlend (Somersault, Lore).

Radnja filma smešten je u period nakon događaja koji su se zbili u filmu „Kapetan Amerika: Građanski rat“ (2016.) kada je došao trenutak Natašinog suočavanja sa prošlošću kao i suočavanja sa neposrednim pretnjama. „Nedovršeni posao“ i tajne iz prošlih vremena nagovešteni u trejleru, upućuju ljubitelje Marvelovih filmova da je reč o periodu pre nego što je heroina postala Osvetnik.

Na veliko platno domaćih bioskopa 2. SEPTEMBRA stiže Marvelov film „ŠENG-ČI I LEGENDA O DESET PRSTENOVA“ (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings).

Marvelovo ostvarenje, u kom prvi put glavnog junaka tumači glumac poreklom iz Azije, prati Šeng Čija vrhunskog znalca u oblasti borilačkih veština koji beži od očevih stega, u težnji za normalnim životom u Americi. Međutim, kad teroristička grupa Deset Prstenova postane pretnja po njegov život, glavni lik se vraća svojim korenima i znanju borilačkih veština.

Nakon brojnih Marvelovih ostavrenja, ŠENG-ČI I LEGENDA O DESET PRSTENOVA“ biće prvi film koji se usredsredio na azijskog protagonistu i borilačke veštine.

Izvor: TOPFM-MCF PR
Foto: Bigstockphoto/DFree

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.