Nakon dve godine Coldplay ima novi singl

Nakon skoro dve godine grupa Coldplay je konačno objavila potpuno novi singl „Higher Power“ sa namerom da čitavom svetu pošalje dovoljno snage i energije da prevaziđe sva iskušenja kojima je izložen.

Pesma „Higher Power“ je neodoljivi elektro pop singl koji će sigurno postati globalni hit u rekordnom roku.

Po rečima Chrisa Martina pesma poručuje da svaki čovek poseduje neku vrstu „magije“ koja čeka da bude otkrivena.

„Okupili smo se negde u februaru mesecu i počeli da džemujemo, da razmenjujemo ideje. Snimili smo jedan veoma jednostavan demo snimak. Često se prepustim bujici emocija koje me obuzmu, jer sam jednostavno – ljudsko biće. Međutim, poslednjih godina shvatam koliko je važna unutrašnja snaga svakog od nas. I to je u stvari ’magija’ koju poseduje svaki čovek; bilo da je on vaš najbolji prijatelj, partner, omiljeni DJ… Važno je da znamo da je ’magija’ u svakom od nas. Važno je da toga budemo svesni,“ kazao je Chris Martin govoreći o novoj pesmi „Higher Power“.

Video spot za pomenuti singl pušten je u opticaj na spektakularan način. Putem video linka Chris Martin je razgovarao sa astronautom Thomasom Pesquetom koji je trenutno u svemisrskoj kapsuli „SpaceX Dragon 2“ i zajedno su najavi premijeru u prvim minutima 7. maja.

Grupa Coldplay u poslednjih dvadeset godina stekla reputaciju jednog od najvećih bendova na svetu kao i neprikosnovene koncertne senzacije, sa preko sto miliona prodatih albuma i preko 30 biliona pregleda na striming platformama.

Izvor: TOPFM-Mascom PR
Foto: Bigstock-s_bukley

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.