Zlica u bioskopima od 27. maja

DIZNI film „Zlica“ (Cruella) reditelja Krega Gilespija, sa holivudskim zvezdama i dobitnicama najprestižnije filmske nagrade Oskar, Emom Stoun i Emom Tompson u glavnim ulogama, naći će se na repertoaru domaćih bioskopa od četvrtka, 27. maja, za čije projekcije se na blagajnama bioskopa mogu već pronaći ulaznice.

„Zlica“ čija je radnja smeštena u srcu Londona ’70-ih godina u jeku pank pokreta, prati mladu Estelu, obmanama sklonu devojku, odlučnu da se proslavi u svetu dizajna. Mladi lopovski dvojac pridružuje se Esteli podržavajući njenu glad za nestašlukom.
Estelina sklonost ka dizajnu i modi zapašće za oko modnoj legendi, baronici Von Helman čiji lik tumači dvostruka dobitnica nagrade Oskar Ema Tompson („Hauards End“ ; „Razum i osećajnost“).
Povezanost ovih „dama“ pokrenuće niz događaja i otkrića koja dovode do toga da Estela prihvata svoju opaku stranu i postane osvetoljubiva Zlica.

„U ovom filmu videćemo kako je postala zlikovac kakvog danas poznajemo,“ rekla je u NAJNOVIJEM VIDEU KOJI SLEDI protagonistkinja filma Ema Stoun dodavši: „Jednom kad nabaciš tu divlju crno-belu kosu i neverovatnu šminku, kao i ove potpuno jedinstvene kostime, osetićete se kao Zlica.“

Godine 1996. snimljen je istoimeni igrani film sa Glen Klouz u glavnoj ulozi koji je nominovan za nagradu Zlatni globus. Sada, dve decenije kasnije adaptirani lik iz čuvenog animiranog Diznijevog filma 101 Dalmatinac, „Zlica“ (Cruella) je POTPUNO ORIGINALNA PRIČA američkog studija o ženi specifično crno-bele kose i njenim manipulativnim sklonostima i zlokobnim počecima.

Film „Zlica“ reditelja Krega Gilespija (Craig Gillespie) poznatog po drami „Ja, Tonja“, pored Eme Stoun i Ema Tompson (Emma Thompson) okupio je i glumačka imena Emili Bičam (Emily Beecham), Mark Strong (Mark Strong), Pol Valter Hauzer (Paul Wolter Hauser) i drugi.

Foto: Bigstock/Starfrenzy
Izvor: TOPFM-MCF PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.