„Escape Room 2: Bez izlaza“ dolazi u bioskope

Kad je Sony Pictures Entertainment 2019. godine pustio psihološki triler Escape Room, samo nekolicina ljudi je mogla da predvidi da će postići ogroman planetarni uspeh. Produciran sa 9 miliona dolara, klaustrofobično izazovni horor film dostigao je zaradu od 155 miliona dolara, dok je publika uživala u zamršenim zagonetkama i uzbuđenjima u sobi za beg koje je postavio reditelj Adam Robitel. Nastavak je bio neizbežan! Escape Room 2: Bez izlaza na repertoaru bioskopa širom zemlje naći će se od 15. jula!

Nova priča prati šestoro neznanaca koji dolaze u situaciju koja izmiče njihovoj kontroli i koji moraju da se udruže da bi otkrili tragove koji će ih spasiti ili će umreti. U potpuno novim okruženjima, oni shvataju da je svako od njih već jednom učestvovao u toj smrtonosnoj igri.

Glavne uloge u filmu tumače Tejlor Rasel, Logan Miler, Indija Mur, Holand Roden i Karlito Olivero. Scenario potpisuju Vil Honli, Oren Uzel, Maria Melnik i Daniel Tač, dok je za režiju zadužen Adam Robitel.

Uživajte u sjajnom trileru Escape Room 2: Bez izlaza i rešite sve zagoneteke sa junacima filma od 15. jula u bioskopima širom zemlje!

Izvor: TOPFM-Con film PR
Foto: Bigstock-NosorogUA

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.