Hju Džekmen u akcionom trileru

Scenaristkinja i rediteljka Lisa Džoj predstavlja futuristički akcioni triler „Sećanja“ u kojem uloge tumače Hju Džekmen, njegova partnerka iz velikog muzičkog spektakla Veličansveni šoumen – Rebeka Fergunson i Tandi Njuton.

Nik Banister (Hju Džekmen), privatni istraživač uma, kreće se primamljivim, ali mračnim svetom prošlosti pomažući svojim klijentima da pristupe izgubljenim uspomenama. Živeći na rubu potonule obale Majamija, život mu se zauvek menja kada preuzme novu klijentkinju Mej (Rebeka Ferguson). Jednostavna potraga za izgubljenim tada postaje opasna opsesija. Dok se Benister bori da pronađe istinu o Meinom nestanku, otkriva neverovatnu zaveru i na kraju mora da odgovori na pitanje: koliko daleko je spreman da ide da zadrži one koje voli?

Rediteljka filma, poznata po popularnoj seriji Zapadni svet, je ovaj futuristički triler radila prema vlastitom scenariju. Serija se pokazala kao ambiciozna i vrlo maštovita, koja uzdiže koncept pustolovine i potrage za uzbuđenjima na novi, krajnje opasni nivo. Stoga će fanove svakako oduševiti isti kreativni tim koji je sa Džoj radio i na ovom projektu, uključujući direktora fotografije Pola Kameruna, producenta Hovarda Kamingsa, montažera Marka Jošikavu, zajedno sa kostimografkinjom Dženifer Strazik.

Film u domaće bioskope stiže 19. avgusta u distribuciji Blitz Film & Video.

 

Izvor: TOPFM-Blitz film PR
Foto: Bigstockphoto- magicinfoto

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.