Honor 50 serija sa Google servisima stiže 16. juna

Kompanija Honor je na društvenoj mreži weibo objavila sveži teaser i potvrdila predstavljanje nove Honor 50 serije za 16. juna. Novi Honor telefoni stižu opremljeni Snapdragon čipovima i Google Play servisima.

Honor je od početka ove godine samostalan igrač i nastupa nezavisni od Huawei-ja, kojem je pripadao. Videli smo da iako je formalno tako, Huawei DNK itekako je prisutan, što nije ni loše.

Novi Honor 50 telefoni doneće osveženi dizajn, nove kamere, Magic UI preko Android-a 11 i po prvi put Snapdragon čipove ispod haube.

Honor je potvrdio da će dio serije 50 pokretati novi Snapdragon 778G, naslednik Snapdragon-a 765, koji je ove godine pokretao neke vrlo zanimljive telefone poput Pixel-a 5 i OnePlus-a Nord.

Najverovatnije će najjači model u seriji dobiti Snapdragon 888, iako to Honor nije potvrdio.

Ono što je u celoj priči ključno je povratak Google Play servisa na Honor telefone, što će ih učiniti konkurentnijim i zanimljivijim.

Objavljeni video teaser, otkriva nam tek dašak novog dizajna i neke zanimljive boje. Ranije objavljeni renderi najavili su dve velike ringle na leđima sa više objektiva unutra.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstock- N.Z.Photography

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.