Nastavak horor franšize

„Prizivanje zla: Đavo me je naterao“ je treći je film iz serije Prizivanja i sedmi Conjuring Universe-a. Ovo je, takođe prvi put da Džejms Van ne režira film. To ne znači da nije učestvovao u njegovom stvaranju. Kao producent, Van je itekako bio uključen u razvoj i nadzor priče.

Ovaj nastavak otkriva zastrašujuću priču o teroru, ubistvu i nepoznatom zlu koje je šokiralo čak i iskusne istraživače paranormalnog Eda i Lorejn Voren. Jedan od njihovih senzacionalnijih slučajeva započinje borbom za dušu jednog mladića, i odvodi ih daleko od svega što su ikad pre videli, pa će se prvi put u istoriji SAD-a optuženi za ubistvo braniti opsednutošću demonom.

Reditelj filma je Majkl Čivs, producent su Džejms Van i Piter Šafran, a za zastrašujući scenario je zaslužan Dejvid Lesli Džonson-McGoldrik (“The Conjuring 2,” “Aquaman”), koji je nastao prema priči Džejmsa Vana i Dejvida Leslija Džonson-McGoldrik, a zasniva se na likovima koje su stvorili Čad Hajs & Keri V. Hajs. Pored Patrika Vilsona i Vire Farming, gledaćemo Ruairi O’ Konora , Džulijana Harda , Saru Ketrin Huk.

Film u bioskope stiže u Blitz Film & Video distribuciji, možete ga pogledati od danas, 3. juna, u bioskopima, u premium formatima: IMAX, 4DX, MX4D kao i u 2D formatu. Ulaznice su u prodaji online na web stranicama ili na blagajnama bioskopa.

Izvor: TOPFM-Blitz film PR
Foto: Bigstock-NosorogUA

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.