Specijalni uvod u film „Svet iz doba jure – Nadmoć“

Sledećeg leta dinosaurusi će vladati planetom Zemljom. Ovog leta „Paklene ulice 9“ će vladati bioskopima širom planete Zemlje. Da bi se zahvalili obožavateljima širom sveta na velikoj ljubavi i strasti prema dvema najomiljenijim franšizama kompanije Universal Pictures, Universal i Amblin Entertainment najavili su da će od 17. juna na svakoj IMAX projekciji filma „Paklene ulice 9“ biti prikazan specijalni uvod u film „Svet iz doba jure – Nadmoć“, reditelja Kolina Trevorova koji je i koscenarista i izvršni producent filma, zajedno tvorcem franšize Stivenom Spilbergom.

Mogućnost da vide ovu specijalnu najavu ima 40 teritorija, uključujući i Srbiju.

Petominutni video specijal „Svet iz doba jure – Nadmoć“ koji će publika moći da doživi u IMAXU, uključuje filmsku naraciju i počinje pre 65 miliona godina, tokom perioda krede, kada su dinosaurusi lutali čitavom Zemljom. Scene prepune akcije, od kojih zastaje dah, i u kojima se pojavljuje dobitnik Oskara Majkl Đačino, otkrivaju kako je Zemlja izgledala mnogo pre nego što su ljudi postojali i kako je DNK dinosaurusa prvi put nosio mitski komarac. U specijalu je predstavljeno sedam novih vrsta dinosaurusa, koje je osmislio legendarni ILM i koji nikada ranije nisu viđeni ni u jednom filmu iz ove franšize. Ali tu se specijal ne završava jer stiže još iznenađenja sa dinosaurusima koji kasnije lutaju Zemljom koja je tada definitivno manje njihova.

„Odmalena želim da vidim dinosauruse u njihovom prirodnom staništu“, rekao je reditelj Kolin Trevorov. „Možda je trebalo nekoliko decenija, ali uz malu pomoć ILM-a, Universala i Amblina, konačno se to dogodilo. Ovaj video je samo uvid u film koji smo snimili. To je epska proslava svega što su stvorili Stiven Spilberg i Majkl Krajton i jedva čekam da to podelim s celim svetom sledećeg leta. “

Kolin Trevorov je režirao „Svet iz doba jure“ iz 2015. godine, koji je zaradio 1,67 milijardi dolara širom sveta i šesti je film sa najvećom zaradom u istoriji bioskopa. Franšiza „Svet iz doba jure“, koja je 2018. godine proslavila 25. godišnjicu, zaradila je na svetskim blagajnama više od pet milijardi dolara.

„Svet iz doba jure – Nadmoć“, reditelja Kolina Trevorova, stiže u bioskope 17. juna 2022. godine. U glavnim ulogama su Kris Prat, Brajs Dalas Hauard, dobitnica Oskara Lora Dern, Sem Nil i Džef Goldblum.

IMAX ekskluzivno omogućava obožavateljima da vide najveće, najsmelije poglavlje Sveta iz doba jure na najvećem ekranu i na najuzbudljiviji mogući način. „Kao deo naše proslave koja je ovog leta dočekala gledaoce filmova u bioskopima, nismo mogli da smislimo savršeniji način da kažemo„ hvala “stotinama miliona obožavalaca „Sveta iz doba jure“ i „Paklenih ulica“ širom sveta“, rekao je Džim Or, predsednik bioskopske distribucije u kompaniji Universal Pictures.

Izvor: TOPFM-Taramount PR
Foto: Bigstock- AntIvan

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.