The King’s Man: Pogledajte novi trejler

Novim trejlerom smo korak bliže prikazivanju dugoočekivanog filma Tventi senčri studija (20th Century Studio) „THE KING’S MAN: POČETAK“ koji nas vraća u period Prvog svetskog rata i objašnjava nastanak tajnovite i dobro skrojenim odelom opremljene obaveštajne agencije. Da li su oni najbolji špijuni među džentlmenima ili najbolji džentlmeni među špijunima?

Jedan čovek i njegov pomoćnik su u trci s vremenom kako bi zaustavili najopasnije zločince u istoriji koji prete da unište živote miliona ljudi.

Nije greška u pisanju, naziv filma je iz dobro poznatog Kingsman promenjen u King’s Man, što daje na misterioznosti, ali i nagoveštava ko je oformio i prvi angažovao najelegantniju obaveštajnu agenciju koja „radi na najvišem nivou diskrecije“. Ovaj film prethodi dešavanjima iz ostvarenja „Kingsman: Tajna služba“ i „Kingsman: Zlatni krug“.

„Ovaj film je zapravo priča o nastanku. Ovo je osnova franšize Kingsman“, istakao je reditelj i scenarista filma Metju Von.

Rejf Fajns je na čelu zvezdane glumačke podele u ovom špijunskom ostvarenju, u ulozi Vojvode od Oksforda koji obučava mladića Konrada (Haris Dikinson), dok nadređenog i iskusnog generala Kičenera igra Čarls Dens kog niste voleli u „Igrama prestola“ kao predvodnika loze Lanister.

„Postoje spravice, humor, akcija i fantastični zlikovci“, objasnio je glavni protagonista Rejf Fajns.

Jagoda Dimitrijević iz filma „Jagoda u supermarketu“, Ida iz filma „Crna mačka beli mačor“, Buba iz komedije „Mi nismo anđeli“, srpska glumica Branka Katić, ovog puta u nešto drugačijoj roli – igra Aleksandru Fjodorovnu, suprugu poslednjeg ruskog cara Nikolaja II.

Na strani ne tako dobrih džentlmena nalazi se niko drugi do osvedočeni zlikovac u filmu „Čudesni Spajdermen“ glumac – Ris Ifans, koji je svojim umećem transformacije do neprepoznatljivosti doveo Raspućina koga tumači u ovom filmu.
Pored njega „loše momke“ igraju Stenli Tuči (Igre gladi) i evropski glumac Danijel Brul (Kapetan Amerika: Građanski rat).

Kako ni jedan špijun ne može biti dobar bez svog jataka, tako ni ova akcija sa elementima komedije ne može bez Džeme Arterton kao Poli, dame koja „nestašne“ momke drži na okupu.

Planirano je da film sa projekcijama u bioskopima širom Srbije startuje od 23. decembra.

Foto: Bigstock-Denis Makarenko
Izvor: TOPFM-MCF PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.