Karte u prodaji: Agent 007 na velika platna stiže 6. oktobra

Dugo iščekivani nastavak sage o Džejmsu Bondu ovog oktobra dolazi na veliko platno! Film „Nije vreme za umiranje“ će pretpremijerno biti prikazan 6. oktobra u dole navedenim bioskopima, a od 7. oktobra ulazi u redovnu distribuciju i naći će se na repertoarima svih bioskopa.

Karte za pretpremijerne projekcije filma „Nije vreme za umiranje“ (NO TIME TO DIE) puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, CineStar Ada Mall Beograd, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cineplexx Niš, Vilin Grad Niš, Cine Grand Niš, Bioskop Eurocinema (Subotica), Kulturni centar (Vrbas), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica) i Cinema 213 (Nikšić).

Fantastičnu glumačku ekipu čine Danijel Krejg, Rami Malek, Lea Sedu, Lašana Linč, Ben Višo, Naomi Haris i Džefri Rajt, kao i Kristof Volc i Rejf Fajns u ulozi “M”. U filmu takođe glume i Rori Kinir, Ana de Armas, Dali Benšala, David Denčik i Bili Magnusen. Reditelj filma je sjajni Keri Džodži Fukunaga.

U filmu „Nije vreme za umiranje“ Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Foto: Bigstock- s_bukley
Izvor: TOPFM-Taramount PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.