Nastavak Matriksa krajem godine stiže u domaće bioskope

Dobrodošli u Matricu.

Prošlo je gotovo 18 godina otkad smo se poslednji put uključili u ovu simuliranu stvarnost koja je publiku i struku oduševila impresivnim vizualnim efektima, slojevitom, zahtevnom pričom koja kombinuje filozofiju, religiju, etiku i tehnologiju.

Prikaz distopijske budućnosti u kojoj je čovečanstvo zarobljeno u simuliranoj stvarnosti, Matrici, koju su stvorili strojevi koji su se pobunili protiv čovečanstva oduševio je gledaoce daleke 1999. godine.

Matrix je svojom složenom radnjom, uveliko inspirisanom filozofijom, gledaoce prisilila na drugačiju vrstu učestvovanja u filmu – na promišljanje o ličnim stvarima, identitetu, postojanju i moralnim pitanjima koja nikada nisu bila toliko aktuelna kao danas, u vremenu u kom živimo.

Novi film ponovno okuplja izvorne zvezde. Kijanu Rivs je u ulozi Nea, dok je Keri En-Mos u ulozi Triniti. U ostalim ulogama pridružuje im se zvezdana postava: Jaija Abudul Matin II, Džesika Henvik, Džonatan Grof, Nil Patrik Haris, Prijanka Čopra, Kristina Riči, Telma Hopkins, Eréndira Ibara, Tobi Onvumere, Maks Rimelt, Brajan Dž. Smit i Džejda Pinket Smit.

MATRIKS: USKRSNUĆA na velika platna u distribuciji Blitz filma dolazi ovog decembra.

Izvor: TOPFM-Blitz film PR
Foto: Bigstock-kathclick

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.