Madonna Xperience

Publika širom sveta je od 8. oktobra u prilici da onlajn pogleda Madonnin novi konceptualan film „Madame X“, koji prati i digitalno izdanje „Madonna Madame X – Music From The Theatre Xperience“.

Tokom turneje koja je pratila poslednji studijski album „Madame X“, Madonna je 2020. godine snimila nastup u Lisabonu. Inače, turneja je osmišljena tako da se koncerti priređuju u manjim salama, prvi put nakon 1985. godine („Virgin Tour“). Poslednja Madonnina velika svetska turneja, iz 2008. godine, oborila je sve rekorde po pitanju posećenosti i zarade.

„Madame X“ je ovoga puta zahtevala manje prostore i intimniji odnos sa publikom.

Vremenom se javila ideja o filmu u kom bi scene sa koncerta pratila priča o ženi umetnici i njenom alter egu tajnog agenta – Madame X. Režiju ovog filma potpisuju Ricardo Gomes i SKNX a glavnu ulogu, naravno, igra Madonna.

Ostvarenje prati i digitalni album sa dvadeset pesama koje je Madonna izvela na koncertu u Lisabonu. Fokus je na singlovima sa poslednjeg studijskog izdanja ali dobar deo albuma čine nezaboravni hitovi sa devet No.1 ploča koje je objavila u svojoj impresivnoj karijeri.

Pesme poput „Vogue“, „Human Nature“, „Like A Prayer“, „Frozen“, „Dark Ballet“, „I Rise“ i „I Don’t Search I Find“ čine samo deo nesvakidašnjeg audio ugođaja koje je zabeleženo na ovom koncertnom, digitalnom, izdanju.

Madonna je prodala preko 300 miliona primeraka albuma širom sveta, što je čini ženskim izvođačem sa najviše prodatih nosača zvuka. Osvojila je sedam Grammy nagrada zatim, između ostalih, BRIT, Juno i MTV nagrade a 2008. godine je uvedena u „Rokenrol kuću slavnih“.

Izvor: TOPFM-Mascom PR
Foto: Bigstock-Denis Makarenko

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.