Zaštitna maska za iPhone 13 koja katapultira bombone

Nakon što mu je iPhone 12 doživeo „nesreću“ koja ga je ostavila smrskanog, popularni YouTuber Matty Benedetto je odlučio da se počasti iPhone 13 Pro Max uređajem, ali kako bi osigurao da ne doživi istu sudbinu kao i njegov prethodni pametni telefon, napravio je za njega zaštitnu masku koja – ispaljuje bombone.

Naime, Benedetto je prvo pomoću 3D štampača i fleksibilnog TPU filamenta izradio standardnu zaštitnu masku koja bi, realno, bila sasvim dovoljna za zaštitu pametnog telefona. Međutim, neobični izumitelj nije hteo da ostane na tome pa je, podstaknut svojom zavisnosti o bombonama, odlučio da napravi nastavak koji će ih „skladištiti“ i potom ispaljivati.

Zaštitna maska za katapultiranje koristi jednostavni mehanizam sa opružnim klipom, koji, sudeći po video zapisu procesa izrade objavljenom na kanalu Unnecessary Inventions, može ispaliti bombonu u usta, ali i preko cele sobe.

Benedettovi nepotrebni izumi se često mogu kupiti i na njegovoj stranici, ali trenutno nije poznato hoće li ovu jedinstvenu zaštitnu masku zadržati za sebe ili će je staviti u prodaju.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstock- imgpremium

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.