Noć veštica ubija dolazi na veliko platno

„Noć veštica ubija“ stiže u naše bioskope u četvrtak, 14. oktobra. Svi ljubitelji horor filmova biće zapanjeni onim što će videti na velikom platnu, jer Noć veštica kada se Majkl Majers vratio još nije gotova.

Ako ste dovoljno hrabri, rezervišite najbolja mesta na vreme i doživite ovu uznemirujuću priču na pravi način, u mraku bioskopske sale.

O FILMU: 2018. godine horor film „Noć veštica“ Dejvida Gordona Grina, u kojem glumi ikona Džejmi Li Kertis, razbio je na blagajnama, zaradio više od 250 miliona dolara širom sveta i postao poglavlje sa najvećom zaradom u četvorogodišnjoj franšizi, postavljajući novi rekord za najveće vikend otvaranje u istoriji horor filma u kojem glumi žena.

Nekoliko minuta nakon što su Lori Stroud, njena ćerka Karen i unuka Alison ostavile zarobljeno maskirano čudovište da gori u Lorinom podrumu, Lori je hitno prebačena u bolnicu sa povredama opasnim po život, verujući da je konačno ubila njenog dugogodišnjeg mučitelja. Ali kada Majkl uspe da se oslobodi Lorine zamke, njegovo ritualno krvoproliće se nastavlja. Dok je Lori u bolovima i priprema se da se odbrani od njega, ona nadahnjuje čitav Hadonfild da ustane protiv ovog nezaustavljivog čudovišta.

Žene iz porodice Stroud pridružuju se grupi koja je preživela Majklov prvi masakr i koji odlučuju da preuzmu stvari u svoje ruke, formirajući rulju koja kreće u lov na Majkla, jednom zauvek.

Zlo umire večeras.

NOĆ VEŠTICA UBIJA prijazivaće se u bioskopima: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, CineStar Ada Mall Beograd, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cineplexx Niš, Vilin Grad Niš, Cine Grand Niš, Bioskop Eurocinema (Subotica), Aleksandar Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Dom kulture (Čačak), Kulturni centar (Jagodina), Kulturni centar (Gornji Milanovac), Centar za kulturu (Valjevo), Centar za kulturu (Mladenovac), Centar za kulturu (Lazarevac), Kulturni centar (Novi Pazar), Centar za kulturu (Požarevac), Kulturni centar (Vrnjačka Banja), Dom kulture (Trstenik), Kulturni centar (Vrbas), Kulturno-obrazovni centar (Boljevac), Centar za kulturu (Stara Pazova), Kulturni centar “Brana Crnčević” (Ruma) Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić), JU Centar za kulturu (Tivat) I JU Centar za kulturu (Kotor)

Izvor: TOPFM-Taramount PR
Foto: Bigstockphoto-Dean Drobot

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.