Novi detalji horor filma Rogovi

U susret Noći veštica, objavljeni su novi detalji dugoočekivanog horora „Rogovi“ (Antlers) producenta Giljerma del Tora bez čijeg „osećaja za natprirodno“ reditelj filma Skor Kuper nije želeo da radi svoj prvi horor film.

U zabačenom gradu u Oregonu učiteljica iz osnovne škole i njen brat šerif upleli su se u život njenog enigmatičnog učenika čije mračne tajne vode do mitskog čudovišta.

„Vendigo ima vrlo, vrlo specifične znakove koje morate slediti. Rogovi su, na primer, neophodni. Rekao sam da moramo zapamtiti da ne stvaramo čudovište, mi stvaramo boga. Dakle, dizajn mora imati elemente koji su potpuno neprirodni, koji su gotovo nadrealni ili apstraktni “, o ideji za film rekao je producent Giljermo del Toro.

U novom horor filmu, obavijenom misterijom i sa elementima drame, koja dolazi na proslavu najvećeg dana straha širom sveta (Noć veštica), takođe svoje uloge imaju Keri Rasel u ulozi Džulije Melrouz, dok njenog brata Pola Melrouza tumači Džesi Plemons koji je ove godine igrao zlog kapetana broda u Diznijevom igranom filmu „Avantura u džungli“.

Kako bi priča bila što verodostojnija angažovan je glumac Grejam Grini koji ne propušta priliku da glumi domoroce, te ga je domaća publika upoznala u svim nastavcima „Sumrak sage“ kao poglavicu vučjeg plemena.

Ulaznice su u prodaji za premijeru filma, koji publika u bioskopima širom Srbije može očekivati od 28. oktobra.

Izvor: TOPFM-MCF PR
Foto: Bigstockphoto-Dean Drobot

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.