Bruno Mars & Anderson .Paak

Silk Sonic je duo koji  čine Bruno Mars i Anderson .Paak. Nakon objavljenog singla „Leave The Door Open“ bend je svojim neodoljivim old school fanki šarmom zasenio konkurenciju, pojavivši se na dodeli MTV, Grammy i BET nagrada.

Pesme: „Leave the Door Open“ „Skate“ i „Smokin Out The Window” su najavljivile izlazak albuma „An Evening With Silk Sonic“ na kom se kao specijalan gost pojavljuje Bootsy Collins. Upravo je Bootsy tvorac imena benda jer je tim rečima opisao muziku koju su Mars i .Paak snimili.

Na ideju o zajedničkom projektu Bruno i Anderson su došli tokom turneje za Marsov poslednji album „24K Magic“, 2017. godine. U vreme izolacije, izazvane globalnom pandemijom, oba muzičara su imala vremena na pretek pa su se pozabavila temama na kojima su svojevremeno zajedno radili.

Prvi singl „Leave the Door Open“ je bio na vrhu zvanične američke liste singlova. Duo Silk Sonic je osvojio BET Award u kategoriji „Najbolji bend“ a publiku je oduševio lajv izvođenjem na poslednjoj dodeli Grammy nagrada.

Izvor: TOPFM-Mascom PR
Foto: Bigstock-DFree

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.