Moj sin: Triler koji će zaintrigirati publiku

Triler „Moj sin“ stiže u domaće bioskope od četvrtka, 18. novembra.

U glavnim ulogama nalaze se sjajni Džejms Makavoj i Kler Foj, koji su na fantastičan način dočarali roditeljsku patnju i sve ono što je roditelj spreman da uradi kada mu se dete nađe u opasnosti.

Ovaj naslov predstavlja revolucionarno otkriće u kinematografiji jer glumac i publika u isto vreme zajednički otkrivaju misteriju. Ne propustite da na velikom platnu doživite jednu napetu životnu priču koja će vas obuzeti u svakom minutu gledanja.

Nakon što je godinama svoju karijeru stavljao iznad svoje porodice, Džulijen (Džejms Makavoj) ima propali brak i otuđenog sina. U toku putovanja dobija poziv da je sedmogodišnji dečak nestao dok je bio u kampu. Kada vlasti pruže malu pomoć, Džulijen je primoran da preuzme stvar u svoje ruke. Podstaknut osećanjem krivice zbog zanemarivanja porodice, odlučan je da učini sve što je potrebno da pronađe svog sina – i otkrije misteriju dečakovog nestanka. U duhu filma Taken, MOJ SIN je intenzivan misteriozni triler koji će vas garantovano držati na ivici vašeg sedišta.

Foto: Bigstock- kathclick
Izvor: TOPFM-Taramount PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.