Kako izgleda Huawei-jev preklopni smartphone P50 Pocket?

Huawei ima iskustva sA preklopnim uređajima jer je u proteklih nekoliko godina predstavio tri, a sada uskoro stiže još jedan.

Od Huawei-ja smo već videli Mate X, Mate XS i Mate X2, koji je ujedno i najnoviji preklopni smartphone iz Huawei-ja. Svi ovi modeli su slični Samsung-ovom Galaxy-ju Fold jer se preklapaju vertikalno i imaju veličinu manjeg tableta kada se otvore, ali kineska kompanija u poslednje vreme vodi teaser kampanju kojom najavljuje preklopni uređaj sličan Galaxy-ju Flip. Harper Bazaar China je otkrio kako će taj smartphone izgledati.

Reč je o modelu pod nazivom Huawei P50 Pocket, koji se pojavio na fotografijama kineske glumice i pevačice Guan Xiatong. Ovaj uređaj izgleda prilično velik, barem sudeći prema fotografijama objavljenim na društvenoj mreži Weibo, poseduje okrugli eksterni ekran koji može pokazivati vreme, notifikacije i ono što fotografiše/snima kamera ukoliko je uređaj preklopljen.

Eksterni ekran P50 Pocket-a se nalazi odmah do modula kamere, a senzor za otisak prsta je smešten duž ivice uređaja.

Verzija na fotografijama je zlatne boje, ali Huawei-jev teaser nagoveštava da će smartphone biti dostupan i u srebrenoj boji sA dijamantskim patternom.

Huawei će zvanično predstaviti P50 Pocket 23. decembra.|

Izvor: itvesti
Foto: Bigstockphoto-oleschwander

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.