OnePlus 10 Pro stiže 4. januara

Početak 2022. obeležiće predstavljanje nekoliko zanimljivih telefona. Uz Galaxy S21 FE iz Samsung-a u januaru stižu Realme GT2 Pro pa i OnePlus 10 Pro, kojeg će predstaviti 4. januara kad počinje i pretprodaja uređaja u Kini.

OnePlus 10 seriju će najverovatnije činiti dva modela, ali Pete Lau u svojoj objavi za sada spominje samo OnePlus 10 Pro.

Prema njegovoj najavi on će biti predstavljen već 4. januara kad će zainteresovani u Kini moći da naprave prednarudžbine za kupovinu uređaja bez obveza i uz poklon u vrednosti 1000 kineskih Yuana.

Prema do sada raspoloživim neslužbenim informacijama, OnePlus će uređaj najpre predstaviti za kinesko tržište, a na međunarodnim tržišta mogao bi da stigne krajem februara.

Kompanijin direktor je najavio novi LTPO 2.0 ekran za OnePlus 10 Pro model i to dijagonale 6.7 inča u QHD+ rezoluciji i sa 120Hz stopom osveženja.

Ta nova generacija LTPO panela trebala bi da osigura još ekonomičniji rad odnosno smanjenu potrošnju energije.

Neslužbeno se saznaje da će OnePlus 10 Pro na leđima opet nositi trostruku kameru u konfiguraciji 48+50+8MP, gde će ova poslednja opet biti 3x telefoto kamera.

Priča se i o boljoj 32MP selfie kameri napred i još bržem žičnom punjenju.

Kompanijin teaser ne otkriva izgled kamere na leđima, ali iz ranije objavljenih rendera, videli smo četvrtasti modul u uglu ponovno sa Hasselblad logom.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstock-LGreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.