Preslušavanje glasovnih poruka pre slanja od sada moguće na WhatsApp-u

Zamuckivanje, pozadinska buka i neprijatne poštapalice, često mogu narušiti kvalitet glasovne poruke. Iz toga je razloga WhatsApp odlučio da doda novu funkciju koja će takve situacije smanjiti na minimum – mogućnost preslušavanja glasovne poruke pre slanja.

„To nisu greške, to je samo proba. Sada možete preslušati svoje glasovne poruke pre nego što pritisnete ‘pošalji'“, objavili su iz WhatsApp-a na Twitter-u uz prigodnu animaciju.

Naime, sudeći prema kompanijinom Help Centru, opcija za preslušavanje glasovne poruke pojaviće se čim korisnik pritisne tipku za prestanak njenog snimanja. Ako je zadovoljan rezultatom, s lakoćom je može poslati, a ako je nešto pošlo po zlu, isto ju tako može i obrisati klikom na ikonu kante za smeće.

WhatsApp ove godine svom silom želi da poboljša iskustvo snimanja i korišćenja glasovnih poruka, što upravo dokazuje i vest o dodavanju mogućnosti njihovog preslušavanja pre slanja. Podsetimo, portal WABetaInfo još je u septembru otkrio da kompanija radi na transkripciji glasovnih poruka, a nedugo nakon toga objavljeno je da će stići i mogućnost pauziranja njihovog snimanja.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstockphoto/ Dzmitrock

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.