The King’s Man: Početak od januara u bioskopima

Najnoviji trejler filma „The King’s Man: Početak“ je stigao i čeka da započnemo divlji ples uz opake legende naše istorije. Da li se novi Kingsmen poigrava istorijom ili otkriva nove činjenice o evropskoj kraljevskoj lozi, spremni dočekajte 13. januar i saznajte odgovor.

Jedan čovek i njegov pomoćnik su u trci s vremenom kako bi zaustavili najopasnije zločince u istoriji koji prete da unište živote miliona ljudi.

Ris Ifans, koji stoji iza lika ruskog monaha Raspućina o pripremi za svoju ulogu je rekao: „Gledao sam Kozake kako igraju i u njima sam tražio inspiraciju, zaista su impresivni. Posle sam istraživao dublje i video da su njihovi plesni pokreti poput karatea, u sebi kriju želju za borbom. Bilo im je zabranjeno da se tuku, ali su kroz ples uspevali da prikažu taj žar. To mi je bilo fascinantno“.

Nije greška u pisanju, naziv filma je iz dobro poznatog Kingsman promenjen u King’s Man, što daje na misterioznosti, ali i nagoveštava ko je oformio i prvi angažovao najelegantniju obaveštajnu agenciju. Ovo je film koji prethodi dešavanjima iz ostvarenja „Kingsman: Tajna služba“ i „Kingsman: Zlatni krug“.

Branka Katić, Rejf Fajns, Danijel Brul, Metju Gud i Stenli Tuči u do sada neviđenim ulogama koje obiluju humorom i akcijom i teraju vas da zaželite da je istorija baš onakva kako su je oni ispričali. Gledajte obožavane špijune od 13. januara u bioskopima širom Srbije.

Izvor: TOPFM-MCF PR
Foto: Bigstock-Denis Makarenko

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.