Film „Uncharted“ stiže uskoro u domaće bioskope

Predstojeća filmska adaptacija jedne od najprodavanijih i najhvaljenijih video igara svih vremena – Uncharted stiže u domaće bioskope 17. februara, a Tom Holand će spandeks Spajdermena zameniti za čizme Nejtana Drejka. Na velikom platnu pridružiće mu se Mark Volberg kao Drejkov mentor Sali.

Tom Holand u ulozi Nejtana Drejka i Mark Volberg kao vickasti Sali, upoznaće publiku sa avanturom u kojoj Nejtan Drejk postaje lovac na blago usput otkrivajući jednu od najvećih misterija istorije u epskoj akciji koja će obuzeti ceo svet.

Iskusni lovac na blago Viktor „Sali“ Salivan (Mark Volberg) regrutuje na ulici pametnog lopova Nejtana Drejka (Tom Holand) da povrati bogatstvo koje je Ferdinand Magelan izgubio pre 500 godina. Ono što počinje kao pljačka za ovaj dvojac, ubrzo postaje trka po celom svetu, odnosno pokušaj da se stigne do nagrade pre nemilosrdnog Monkade (Antonio Banderas), koji veruje da su on i njegova porodica zakoniti naslednici.

Ako Nejt i Sali mogu da dešifruju tragove i reše jednu od najstarijih misterija na svetu, oni će pronaći 5 milijardi dolara u blagu, a možda čak i Nejtovog davno izgubljenog brata… ali samo ako mogu da nauče da rade zajedno.

„Uncharted“ franšiza je prešla prilično dug i zamršen put do filmskog platna. U proteklih deset godina na scenariju je radilo barem pet različitih pisaca, a izmenila su se i tri reditelja. Režiju filma potpisuje Ruben Flajšer, koji iza sebe ima blokbastere poput Zombilenda i Venoma. Konačni scenario je došao od Arta Markuma i Meta Haloveja, koji su radili na filmovima o Iron Man-u i čuvenim „Ljudima u crnom“.

Premijera filma je planirana za 17. februar, a do tad pogledajte najnoviji trejler za film „Uncharted“ koji je rađen po veoma popularnoj seriji video igara za Play Station i bio je u produkciji više od 10 godina.

Izvor: TOPFM-CON FILM SRBIJA PR
Foto: Bigstock-Starfrenzy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.