WhatsApp korak bliže prenosu poruka sa Android-a na iPhone

Najpopularniji chat servis na svetu, WhatsApp, u vlasništvu Facebook-a korak je bliže prenosu poruka sa Android telefona na iPhone. Tako barem sugerišu screenshotovi nove WhatsApp aplikacije za iOS.

WhatsApp je prošle godine omogućio transfer poruka sa iOS uređaja na Android, ali na prenos u obrnutom smeru još čekamo.

Čini se da nećemo morati još dugo. Tako barem poručuju objavljeni screenshotovi iz beta verzije WhatsApp aplikacije za iOS uređaje.

Iz njih se jasno da iščitati da je moguć prenos poruka sa Android-a na iPhone, ali za sada ta opcija još uvek nije u funkciji.

Ovde se radi o WhatsApp aplikaciji za iOS u verziji 22.2.74, a ono što iz ovih snimaka ekrana ne možemo razlučiti je, da će prenos poruka biti moguć samo pri inicijalnoj instalaciji aplikacije.

Jednako tako iz ovoga ne možemo znati, hoće li se transfer poruka obavljati isključivo žično povezivanjem Android i iPhone telefona kablom ili će se moći i bežično.

Za sada nije poznato kad će ova nova verzija WhatsApp-a i opcija prenosa poruka sa Android telefona na iPhone i zaživeti.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstockphoto/ Dzmitrock

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.