Smrt na Nilu: Upoznajte se sa likovima iz filma

Bioskopsko prikazivanje nove ekranizacije dela Agate Kristi „Smrt na Nilu“ (Death on the Nile), zakazano je za 10. februar, kada će domaća publika će moći da ga pogleda širom Srbije.

Film zasnovan na romanu Agate Kristi iz 1937. godine – „Smrt na Nilu“ – zanimljivoj misteriji sa elementima trilera o emotivnom haosu, tragičnim smrtima i opsesivnoj ljubavi.

Kenet Brana ponavlja svoju ulogu detektiva ikone – Herkula Poaroa, dok mu se pridružuju Tom Bejtman u ulozi pomagača Buka, Anet Bening, Rasel Brand, Ali Fazal, Don Frenč, Gal Gadot, Armi Hemer, Rouz Lesli, Ema Maki, Sofi Okonedo, Dženifer Sanders i Leticija Rajt.

Belgijanac koga krase najpoznatiji brkovi na svetu prekida svoj odmor na Nilu zbog iznenadne istrage višestrukog ubistva na parobrodu. Kakve tajne kriju piramide Gize i da li je će i ovoga puta Herkul Poaro uspeti da stane na kraj svirepim ubicama?

Sniman posebnim kamerama koje toplim bojama vraćaju publiku u period iz 1930. godine, film „Smrt na Nilu“ rekreirao je sve lokacije iz knjige za potrebe filma. Od 10. februara će domaća publika moći da pogleda film „Smrt na Nilu“ u bioskopima širom Srbije.

Foto: Bigstock/Starfrenzy
Izvor: TOPFM-MCF PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.