Novi iPhone SE stiže za mesec dana

Već neko vreme se šuška o novom iPhone SE telefonu iz Apple-a i tome kako će izgledati. Poznati leakster otkriva izgledni datum predstavljanja, koji je i bliže nego što ste mislili.

iPhone SE 2022 opet će doneti cenom povoljni iPhone, kojem se mnogi vesele. Apple je do sada već dvaput reciklirao stariji dizajn, osvežio ga modernijim čipom i kamerama i dobro ga prodao.

Dve godine su prošle od poslednjeg modela, a informacije o tome kako će ovogodišnji model izgledati još uvek su protivrečne. Ipak, najviše će onih koji su uvereni da će dizajn ostati isti kao na prošlom modelu.

To bi značilo da će iPhone SE 2022 još jednom ponuditi dizajn iPhone-a 8 sa Touch ID tipkom ispod ekrana i podjednako toliko prostora iznad njega.

Priča se da bi mogao dobiti ovogodišnji A15 Bionic čip mada je realnije očekivati prošlogodišnji, a nije nerealno očekivati poboljšane kamere u odnosu na prošli model. Trebao bi dobiti i 5G povezivanje.

U svakom slučaju, Mark Gurman, do sada poprilično pouzdan u informacijama o Apple-u, najavljuje predstavljanje iPhone SE 2022 modela za 8. mart.

Bude li zaista tako, biće to mesec dana ranije nego što je pre dve godine predstavljen iPhone SE 2020.

 

Izvor: itvesti
Foto: Bigstockphoto/palinchak

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.