Robert Patinson kao Betmen u bioskopima početkom marta

Nešto manje od mesec dana ostalo je do premijere novog Betmena kog, prvi put, tumači Robert Patinson. Film je i pre same premijere izazvao neverovatan interes publike, što dokazuju rekordni pregledi svih trejlera koji su objavljeni do sada.

Prodaja ulaznica je dostupna online, ali i na blagajnama bioskopa širom Srbije.

Prve projekcije kreću od 03. marta, a Betmen će moći da se pogleda i u IMAX® , MX4D, 4DX, ali i regularnom 2D formatu.

Novi nastavak velike franšize studija Warner Bros, ovog puta u režiji velikog Meta Rivsa, donosi brojne poznate negativce koji poprimaju novi, mračniji izgled.

Tako će se Robert Patinson ovom ulogom pridružiti prilično fascinantnoj listi glumaca koji su već glumili Betmena, kao što su Ben Aflek, Majkl Kiton i Kristijan Bejl. Pol Dejno je u ulozi sadističkog ubice Zagonetača, a uvek zanimljiva Zoi Kravic je Žena-Mačka. Neprepoznatljivi Kolin Farel je pojavljuje u ulozi ozloglašenog Pingvina. Scenario potpisuju Met Rivs i Piter Krejg. Rivs i Dajlan Klark su producenti, zajedno sa Simonom Emanuelom, Majklom E. Uslanom, Volterom Hamadom Šantalom Nong Voom. Lik Betmena su kreirali Bob Kane i Bil Finger, a film se bazira na likovima iz DC sveta.

Betmen, u distribuciji Blitz filma stiže u bioskope 3. marta u najprestižnijim bioskopskim formatima, a ulaznice za film možete da kupite već danas online ili na blagajnama bioskopa.

Foto: Bigstockphoto-kathclick
Izvor: Blitz Film PR

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.