MORBIUS: Džared Leto u ulozi novog (anti)junaka

U poslednje dve godine repertoar bioskopa bio je uslovljen epidemiološkom situacijom i gledaoci su ostali uskraćeni za brojne naslove. Međutim, postoje filmovi koji su toliko jedinstveni da ih je vredelo pričekati! Jedan od njih svakako je „Morbius”. Film u bioskopima i IMAX-u kreće od 31. marta, a ulaznice se mogu pronaći u pretprodaji.

U Marvelovom akcijskom trileru, Džared Leto glumi naučnika Majkla Morbiusa koji boluje od retkog oboljenja krvi. Eksperimentalnim postupkom – kombinujući terapije elektrošokova i mutantske šišmiše, uspava da se izleči, međutim, pojavljuju se neželjeni efekti lečenja. Morbius se pretvara u živog vampira sa dosad neviđenim moćima.

Iako se na prvi pogled čini da se priča odvija u mračnom i pomalo zastrašujućem tonu, gledaoci ne treba da brinu! Na velikom platnu pojaviće se i drugi likovi koji idealno upotpunjuju svet u kome se naš glavni „junak“ snalazi. Morbius se ne upušta samo u borbu sa negativcima, već je često i u konfliktu sa samim sobom.

Da li će dobro pobediti zlo ili će Morbius na kraju ipak da podlegne svojim novim misterioznim porivima? Koje tajne krije nova Marvelova legenda? Otkrijte u bioskopima od 31. marta!

Foto: Bigstock-Starfrenzy
Izvor: TOPFM/Con Film Srbija

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.