Vikend pasa od 17. do 20. marta u CineStar bioskopu

Svi ljubitelji pasa imaće priliku da uživaju u posebnom događaju pod nazivom „Dog Weekend“ („Vikend pasa“) koji će trajati od 17. do 20. marta.

Udomljavanje napuštenih pasa i druženje sa službenim psima biće organizovano u četvrtak 17. marta povodom specijalne projekcije filma „Pas“, u bioskopu CineStar 4DX u Ada Mall-u. Od 19 časova biće priređena digitalna izložba pasa koji su spremni za novi dom, u saradnji sa udruženjima Beta i Ventura.

Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa službenim psima i njihovim vodičima, a na raspolaganju će biti i informacije oko mogućnosti udomljavanja napuštenih pasa i načinima kako je moguće pomoći volonterskim udruženjima koja vode brigu o ovim divnim životinjama, a kojima je potrebna pomoć za hranu, smeštaj i veterinarske usluge. Pored druženja i udomljavanja, do 20. marta gledaoci će imati priliku da dobiju „Farmina“ poklone za svoje ljubimce u vidu paketića hrane, kao i brojne poklone za najsrećnije – vaučere za ulepšavanje ljubimaca “Ave Pet Salona”, “Pet studio Belgrade” vaučere za studijsko fotografisanje ljubimaca, magazin “Pas”.

U komediji „Pas“ (Dog) Čejning Tatum tumači glavnu ulogu, a takođe je i i koreditelj filma u kome mu se u glavnoj ulozi pridružuje simpatični belgijski ovčar. Film govori o bivšem vojnom rendžeru Brigsu kome je dodeljeno da se brine o vojno obučenom psu palog vojnika.
Njegova misija je transportovati psa na drugi kraj zemlje kako bi prisustvovali sahrani. Njihovo putovanje nateralo ih je na jedan poseban zajednički život kome definitivno ne ide u prilog neobično ponašanje „dlakavog demona” koji je izazvao nekoliko neverovatnih situacija. Upravo je to pokrenulo Brigsa do svojih krajnjih granica, ali i nateralo ga da malo preispita sebe i novi odnos sa svojim psećim saputnikom.

Izvor: TOPFM-ProPr promo
Foto: Bigstockphoto-Debby Wong

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.