Izgubljeni grad od 7. aprila u bioskopima

Film „Izgubljeni grad“ sa sjajnom glumačkom ekipom predvođenom Sandrom Bulok i Čeningom Tejtumom pretpremijerno će biti prikazana 31. marta, dok će se na redovnom bioskopskom repertoaru naći od 7. aprila.

Briljantna, ali povučena autorka Loreta Sejdž (Sandra Bulok) provela je svoju karijeru pišući o egzotičnim mestima u svojim popularnim ljubavno-avanturističkim romanima sa zgodnim modelom sa naslovne strane Alanom (Čening Tejtum), koji je svoj život posvetio otelotvorenju lika heroja „Deša”. Dok je na turneji na kojoj promoviše svoju novu knjigu sa Alanom, Loretu kidnapuje ekscentrični milijarder (Danijel Radklif) koji se nada da će ga ona odvesti do blaga drevnog izgubljenog grada iz njene najnovije knjige. Želeći da dokaže da može da bude heroj i u stvarnom životu, a ne samo na stranicama njenih knjiga, Alan kreće da je spase. Ubačen u epsku avanturu u džungli, ovaj nesvakidašnji par će morati da sarađuje kako bi preživeo i pronašao drevno blago pre nego što zauvek bude izgubljeno.

Pored Sandre Bulok i Čeninga Tejtuma, u filmu se pojavljuje mlada glumačka zvezda Danijel Redklif, kao i Bred Pit, a deo kastinga čine i Oskar Nunjez, Peti Harison, Bouven Jang…

Izvor: TOPFM-Taramount PR
Foto: Bigstock-DFree

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.